حذف حساب شما
میتوانید هر زمان حساب و دادههای شخصی خود را حذف کنید. این اقدام قابل بازگشت نیست.
آنچه حذف میشود
- پروفایل، نام نمایشی و آواتار شما.
- شماره تلفن و دادههای خصوصی پروفایل شما.
- اعلانها، جستجوهای ذخیرهشده، علاقهمندیها و دنبالشدههای شما.
- گفتگوها و پیامهای شما (ناشناسسازی شده).
- روشهای پرداخت و ثبت دستگاههای شما.
آنچه نگه میداریم
- سوابق تراکنش و پرداخت (مورد نیاز برای حسابداری و مالیات).
- سوابق درخواست و پیشنهاد (ناشناسسازی شده، برای حل اختلاف نگه داشته میشود).
- نظراتی که ارسال کردهاید (ناشناسسازی شده، برای یکپارچگی کسبوکار نگه داشته میشود).
- یک سابقه ممیزی که فقط شامل یک شناسه هششده و تاریخ حذف است.
صاحبان کسبوکار
اگر یک کسبوکار فعال در کریستی دارید، باید قبل از حذف حساب، کسبوکار خود را منتقل یا ببندید. اگر کمک نیاز دارید با support@kristy1.com تماس بگیرید.
نمیتوانید وارد شوید؟
اگر نمیتوانید به حساب خود دسترسی پیدا کنید، از آدرس ایمیلی که به حساب شما متصل است به support@kristy1.com ایمیل بزنید و ما در حذف آن به شما کمک میکنیم.